1dag.no

Nettstedet er ment som lettbeint underholdning, og inneholder både kjente og ukjente fakta om aktuelle dager og perioder i året.

Eksempel på innhold: Allehelgensdag, 17. mai, 1. mai, Juleaften, 1. juledag, Samenes nasjonaldag, Høstjevndøgn osv osv. Mange dager er lagt inn, men her kan man fylle opp med mange flere og med litt optimalisering kan dette fort bli en hit (med god søkemotoroptimalisering) og gode linker.

Klikk her for å besøk nettsiden (åpnes i ny fane/vindu)

Gi Bud
  • Komplett nettsted
  • Prisantydning: 9 000,-
Gi Bud

* = Kjøp består av domenenavn og nettsted med komplett innhold. Kjøper er selv ansvarlig for flytting til eget webhotell/server. Immaterielle rettigheter er begrenser deg domene, logo (der det finnes) og unikt innhold på nettsiden.

Der det er opprettet Facebook side ol. som samsvarer med domenet, vil denne være inkludert uten ekstra kostnader.

Avtaler vedr. affiliate, adsense ol. må ny tegnes og oppdateres av kjøper.

Kilde for deler av innholdet er produsert eller publisert i henhold til vilkårene i GNU Free Documentation Licens, Creative Commons Attribution lisensen eller lignende og således ikke eksklusivt.

MERK: Lisens tema, utvidelser o.l. er ikke omfattet av prisen, men kan i utgangspunktet benyttes inntil det kommer nye oppdateringer eller i gratis versjoner, men da med begrenset funksjonalitet.